Werkgebied

Texel

Texel is fantastisch in alle opzichten: natuur, zee, strand, vogels, wonen, werken, recreëren, cultuur, culinair en niet te vergeten de “recht toe rechtaan”, “doe maar gewoon” mentaliteit van de Texelaars.

Al vanaf 1998 doe ik zaken op Texel, vaak voor ondernemers, die dikwijls direct of indirect actief zijn in de recreatieve sector.

Vanaf 2008 ben ik de trotse bezitter van een vakantiehuis op Texel, waardoor ik nog veel meer tijd op Texel ben gaan doorbrengen en steeds meer Texelse zaken ben gaan doen.

Texel beviel en bevalt zo goed dat ik met ingang van 2015 met mijn gezin permanent op Texel woon. Het vakantiehuis zit sindsdien in de verhuur zodat ik uit eigen ervaring weet wat de logiesverstrekker zoal meemaakt. Gelet op deze jarenlange ervaringen op Texel, heb ik met ingang van 1 juni 2017 mijn advocatenpraktijk hier gevestigd.

Werkgebied heel Nederland

Hoewel het kantoor is gevestigd op Texel, mijn werkgebied bestrijkt heel Nederland. Iets dat mogelijk is geworden door de huidige tijd van digitalisering. Niet alleen ondernemers en particulieren doen steeds meer digitaal, maar ook het procederen is al gedeeltelijk digitaal en wordt dat in de nabije toekomst nog steeds meer. Hierdoor kan ik vanaf Texel alle voorkomende werkzaamheden verrichten en bij elke gerechtelijke instantie digitaal gaan procederen als dat nodig is. Maar de meeste zaken komen bij mij niet tot een procedure; het meeste regel ik. Uiteindelijk is de klant hier het beste mee af. Afstanden zijn geen probleem. Indien nodig ben ik uiteraard bij u aanwezig voor een bespreking of sta ik u bij op een zitting.

Ron Verheijen

ron-400x350